VOIMAA LUONNOSTA

Metsällä on tutkitusti voimaannuttava vaikutus ihmiseen. Luonto rauhoittaa ja virkistää. Luontomentori Elina Lilja toteuttaa erilaisia harjoitteita ravintolan pihapiirissä. Yhdistä kokouspäivään metsämieli-harjoitteita, jossa luonnon tutkittuja hyvinvointivaikutuksia tehostetaan luontoympäristön inspiroimien läsnäolo- ja mielentaitoharjoitusten avulla. Metsämieli-menetelmä avaa uusia näköaloja omaan mielenmaisemaan, voimavarojen vaalimiseen sekä oman itsen arvostavaan ja hyväksyvään kohtaamiseen. Metsämieli elvyttää ja virkistää!

Metsämieli-menetelmä perustuu mm. käyttäytymistieteistä, sosiaalipsykologiasta, positiivisuuden psykologiasta sekä kognitiivisesta käyttäytymisterapiasta hyödynnettyyn tietoon sekä kehittäjänsä Sirpa Arvosen pitkään kokemukseen valmennustyöstä.

Metsämieli-kokeilut ja retket ovat suosittuja osana virkistys- ja kokouspäiviä sekä yhdistysten tapahtumia. Kiireettömän kävelyn aikana ammennamme energiaa ja voimavaroja Metsämieli-harjoituksista, jotka kootaan ja teemoitetaan tilaajan tarpeet ja toiveet huomioiden. Kokeilujen ja retkien kestot sovittavissa 30 min – 3 h.

Lue lisää Elina Liljan luontomentoroinnista www.luonnonlahetti.fi.

OTA YHTEYTTÄ JA TIEDUSTELE LISÄÄ

020 735 0180 | info@ravintolaneilikka.fi